Pentru Nana Falemi, jocul cu balonul rotund nu mai are de mult timp niciun secret. Și tocmai din acest motiv, fostul fotbalist, care și-a încheiat cariera ca și jucător în urmă cu aproape 15 ani, simte că are o responsabilitate uriașă.

Citește și: Un arbitru a salvat de la moarte un jucător, în liga județeană din Prahova

Nana Falemi, fostul fotbalist al Stelei și-a făcut școală de fotbal

Nana Falemi, fost fotablist: ”Toate obiceiurile cu care noi am crescut în fotbal, tot ce am primit de la antrenorii mei, acum e datoria mea să dau mai departe, plus imputul meu personal, evident.”

În fața micilor viitori fotbaliști, Falemi se transformă într-un tată, un atrenor și un prieten de nădejde. Nu ratează niciun antrenament al copiilor care se înscriu la cursurile școlii sale de fotbal și încearcă să le facă cât mai atractive.

Nana Falemi, fost fotablist: ”Copilul trebuie să vină cu plăcere la fotbal, indiferent ce antrenamente faci, ca la Real Madrid, Barcelona, dacă el nu se simte bine, pa, la revedere.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Real Madrid vs. Manchester City și AC Milan vs. Inter, marți și miercuri în semifinalele Champions League

Micuții care vor să facă performanță în lumea fotbalul și vor să se antreneze cu echipa de specialiști pe care o are Falemi, trebuie să aibă vârste cuprinse între 5 și 13 ani. Fostul om de bază din defensiva echipei Steaua recunoaște din prima un copil care are potențial pentru a face performanță.

Nana Falemi, fost fotablist: ”Talentul și mai ales se văd anumite calități care țin de caracter, dar la vârsta asta este mult prea devreme să spui că un copil va ajunge sau nu, pentru că atunci când intră la pubertate se dezvoltă diferit hormonal.”

”Fotbalul este o parte din educația copiilor”

Însă sportivul știe mai bine ca oricine că talentul nu este suficient pentru reușită. Acesta trebuie completat de multă muncă, dar și de educația potrivită, iar sportivul a gândit mai multe proiecte în acest sens.

Nana Falemi, fost fotablist: ”Fotbalul e o parte din educația copiilor, dar în viziunea mea ei trebuie  să aibă experiențe bogate în viață, așa încât să fie nu numai performeri pe teren, dar în același timp, pentru cei care își vor alege alte meserii, să poată să fie performeri în viață.”

Copiii care vor să experimenteze antrenamentele unui sportiv de performanță au ocazia să încerce 3 ședințe gratuite de antrenament, la școala fostului fotbalist, iar pregătirea fizică se realizează după-amiaza, pe terenurile din parcurile Herăstrău și Tineretului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si