O doctoriță din Suceava a fost înjunghiată și bătută cu sălbăticie de soțul ei. Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor care au încercat să-și apere mama.

Femeia a povestit jurnaliștilor observatornews.ro că a avut două ordine de protecție și patru plângeri penale care se pare că nu au contat pentru agresor. Acesta le-a încălcat pe toate și nimeni nu l-a tras la răspundere.

Citește și: Un medic rezident din Suceava a fost înjunghiat cu un briceag de mai multe ori. Agresorul ar fi chiar soțul femeii, cu care se află în divorț

Momentele înfiorătoare prin care a trecut tânăra doctoriță

Cristina, tânăra doctoriță agresată, a povestit îngrozită clipele grele prin care a trecut. 

„Mă pregăteam să ies cu copiii din casă. Am verificat camera de pe vizor, am văzut că nu este nimeni în casa scării. Am descuiat uşa, când am dat să ies, s-a năpustit de pe scări, alergând, soţul cu un cuţit în mână. Mi-a pus cuţitul la gât, am încercat să îl împing, să mă apăr cum am putut", a declarat Cristina, pentru sursa menționată anterior.

Individul își abandonase fiul de doar 3 ani în scara blocului, iar acest moment de neatenție din partea lui a contituit chiar „biletul de salvare” al femeii.

Citește și: Incredibil! Doi tineri s-au bătut într-un autobuz în Iași din pricina unei fete. Martorii suțin că unul dintre ei avea un cuțit

Era deranjat că ţipă băiatul cel mare pe casa scării şi atrage atenţia şi a deschis uşa şi l-a tras înăuntru, timp în care am reuşit să scot telefonul şi să apelez la 112",  a mai spus femeia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din nefericire, copiii cuplului, în vârstă de un an şi jumătate şi de 3 ani au fost martorii scenelor de groază.

„Cel mare ţipa la el, îl lovea, trăgea de el să nu ma lovească", a declarat Cristina pentru sursa menționată.

Agresorul a fugit ulterior, iar femeia a reușit să se încuie în casă. A durat 10 minute pentru ca autoriățile să ajungă la ea.

Citește și: Incidente între suporterii echipelor Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti: un polițist a fost lovit cu piatra în cap

„Din momentul in care eu am apelat la 112 si pana a venit, sa repereze scara, apartamentul, eu daca nu reuseam sa ii smulg cutitul din mana, in mod sigur nu mai eram aici", a mai adăugat Cristina. 

Victima este în afara oricărui pericol

Acum, Cristina se află în siguranță.

Citește și: Un băiat de 16 ani a pătruns într-un liceu din Craiova cu un cuțit de 28 de centimetri

„A ajuns policontuzionată prin agresiune, cu o plagă înjunghiată la nivelul globului ocular stâng, cu mai multe plagi înjunghiate la nivelul coloanei cervicale- superficiale plăgile. Contuzie toraco-abdominală", a declarat Bogdan Bondaru, medic urgenţe SJU Suceava.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se pare că soțul femeii a devenit din ce în ce mai agresiv de când aceasta a cerut divorțul. Ea a obținut multiple ordine de protecție, dar soțul ei le-a încălcat și nu au contat pentru el. 

„După două ordine de protecţie, încălcări repeate şi patru plângeri penale pentru încălcarea ordinului şi încă o plângere cu prinderea lui în flagrant, încălcând ordinul de protecţie, pentru că nu s-a luat nicio măsură, a trebuit să mă protejez cumva. Şi atunci, mi-am pus cameră pe vizor", mai spune femeia.

Citește și: Un bărbat a amenințat trei polițiști și a fost condamnat: „Vă tai capul, nu mi-e frică de pârnaie. Fac 4, maxim 8 ani”

Soțul femeii a fost reținut de autorități.

„M-a pazit Bunul Dumnezeu, că altfel nimeni nu putea sa ma scape",  a declarat  Cristina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si