Un tânăr de 24 de ani din Sibiu a murit pe loc după ce a intrat cu mașina în spatele unui autobuz oprit în stație. El ar fi avut viteză mult prea mare și nu purta centura de siguranță.

O pasageră din autobuza sunat la Poliție. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Citește și: Cutremur în Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul de noaptea trecută

Cum s-a întâmplat totul?

Tragedia înfiorătoare s-a petrecut duminică după-amiază pe calea Gușteriței din Sibiu. Tânărul se afla singur în mașină, iar din cauza vitezei, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un autobuz care era oprit în stație.

„Am simţit bubuitura tare în acel moment. Când m-am dat jos şi m-am uitat la el, deja era în spatele nostru. Am tras de uşă să pot să-l dau jos. Era uşa blocată. Nici nu avea nici centura pusă”, a spus șoferul autobuzului, potrivit observatornews.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Un adolescent de 17 ani a ajuns în comă după un meci de fotbal cu prietenii

„Mi-a zis să sun la ambulanţă. Când m-am uitat am văzut o maşină care era în spatele autobuzului distrusă şi începea să ia foc”, a mărturisit o pasageră din autobuz.

Medicii s-au chinuit să-l readucă la viață, dar fără succes

Șoferul autobuzului a stins incendiul provocat, dar, din nefericire, tânărul de 24 de ani a murit pe loc, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

L-au resuscitat peste 40 de minute, eu ştiu... jumătate de oră, 40 de minute. Şi nu şi-a mai revenit”, a spus șoferul autobuzului, potrivit sursei citate.

Citește și: Clipe de coșmar pe stăzile unui oraș australian! Un bărbat a înjunghiat o femeie pe stradă şi i-a distrus mașina

S-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz stationat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto”, a punctat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si