Este doliu în familia Regală a României. Cel mai important om din jurul membrilor Familiei Regale a pierit. Dan Bădic era cunoscut drept „mâna dreaptă”, cel mai de încredere om și fidel pentru Casa Regală din România.

Citește și: Durere fără margini, după ce Mihaela Pantilimon, o profesoară de religie din Focșani, a murit: „Un om blând, minunat”

Familia Regală își va conduce pe ultimul drum unul dintre cei mai de preț oameni, pe Dan Bădic.

Fostul șef a făcut parte din viața Familiei Regale timp de peste 30 de ani și a devenit cel mai apropiat și de încredere angajat.

Bărbatul a fost un apropiat al Regelui Mihai, alături de care a fost văzut de o mulțime de ori și pe care l-a susținut și ajutat necondiționat.

Dan Bădic a murit

Anunțul morții a fost făcut pe contul de Facebook al Familiei Regale din România. Aceștia și-au exprimat regretul față de pierderea unuia dintre cei care i-au fost o persoană loială și de încredere. Dan Bădic a fost ”mâna dreaptă” a Regelui Mihai și a Reginei Ana timp de peste 30 de ani, și i-a ajutat cu toate problemele din orice domeniu.

Arhitectul a fost printre primii români care a făcut parte din slujba Regelui Mihai, cu devotament și generozitate, fără să țină cont de nicio împrejurare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Medicul Carmina Schaas a făcut infarct în timpul gărzii la o maternitate din Iași

Dan Bădic a fost apreciat și respectat până în ultima zi a vieții lui, când s-a stins. Casa Regală a menționat faptul că i-a fost loial Regelui Mihai atât în momente fericite, cât și în situații complicate.

„Familia Regală a aflat cu nespusă tristeţe vestea trecerii la Domnul a arhitectului Dan Bădic, unul dintre cei mai fideli şi mai de încredere oameni care au stat alături de Regele Mihai şi de Regina Ana, de întreaga Familie Regală, în ultimele trei decenii”, a transmis Familia Regală a României, pe Facebook.

Cea de-a patra fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana a transmis un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de cel care a fost ajutorul tatălui ei. Principesa Sofia și-a amintit de momentele în care a lucrat alături de el, iar simțul umorului și loialitatea nu i-au fost uitate.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Cine e fata spânzurată din Sibiu?! Diana a ales să încheie socotelile cu viața la 31 de ani

„Am amintiri foarte calde despre el. Am lucrat împreună timp de mai mulţi ani în perioada 1990. Marele său simţ al loialității, energia sa inepuizabilă şi simţul umorului au fost contagioase şi ne-au ajutat adesea să mergem mai departe în acei primi ani dificili.”, este o parte din mesajul transmis de Principesa Sofia.

Citește și: Durere mare în lumea serialelor turcești! A murit Sabina Toziya din „Suleyman Magnificul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si