Bărbatul în cauză a fost găsit în locuința acestuia, decedat, parțial carbonizat în zona picioarelor, fiind acoperit peste picioare cu o pătură electrică.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit carbonizat în locuința sa

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Citește și: Incendiu într-o parcare din Prahova: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Un tânăr român de 19 ani a fost găsit carbonizat într-o parcare, în Italia. Mama lui l-a recunoscut imediat: „Băiatul din videoclip este fiul meu”

O mamă româncă traversează clipe de coșmar, după ce a aflat că fiul ei pe care îl dăduse dispărut, a murit carbonizat într-o parcare publică subterană din Seregno, un oraș din provincia Monza.

Citește și: VIDEO. "Cel mai mare coșmar". Hotel în flăcări- 6 morți și 30 de oaspeți dispăruți

Trupul carbonizat îi aparținea, așadar, unui tânăr român în vârstă de 19 ani. Cadavrul a fost identificat în cursul zilei de joi, fără acte de identitate, în parcarea subterană din Via Odescalchi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama lui a recunoscut rapid trăsăturile fiului său și a rămas terifiată după ce a vizionat câteva secvențe din înregistrările sistemului de supraveghere video din parcare. Tânărul locuia alături de mama lui într-o casă în Brianza.

Citește și: VIDEO- Un autobuz cu elevi a luat foc: imaginile au fost surprinse în județul Galați

Femeia declarase sâmbătă dimineață dispariția fiului ei. Tânărul avea obiceiul de a mai pleca de acasă ocazional și trecea printr-o perioadă complicată. Nu era prima dată când petrecea o noapte în afara casei. Cu toate acestea, la a doua absență, mama lui s-a panicat și a decis să apeleze la autorități.

Atunci, anchetatorii au luat în calcul faptul că trupul găsit carbonizat ar putea fi al românului, iar în următoarele momente certitudinea a fost dată chiar de mama lui, atunci când și-a recunoscut fiul în imagini.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Băiatul ăla din videoclip este fiul meu”, a spus femeia.

Moartea tânărului: accident sau sinucidere?

Potrivit camerelor de supraveghere din zonă, tânărul de 19 ani a adus cu el câteva sticle de combustibil (în special motorină) și câteva cutii de carton, cel mai probabil pentru a fi folosite ca pat în acea noapte. În tot acest timp, băiatul a fost singur, motiv pentru care incidentul tragic s-ar fi produs din cauze accidentale sau autoprovocate, potrivit Il Giorno.

Citește și: Explozie într-un apartament din județul Timiș: un bărbat și o femeie s-au ales cu arsuri

Autoritățile italiene au exclus posibilitatea ca cineva să-l fi atacat în timp ce dormea și iau în calcul și ipoteza sinuciderii. Urmează să fie efectuată autopsia pentru a se afla cu exactitate circumstanțele tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si