Mai multe echipaje au căutat în întreaga zonă, însă ursul nu a fost găsit. Autoritățile le cer oamenilor să fie atenți.

Prezența unui urs a fost semnalată în zona Căii Cisnădiei

”În această dimineaţă, la ora 03.55, reprezentanţii Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Sibiu au fost anunţaţi de către Inspectoratul de Jandarmi Sibiu că a fost semnalată de un cetăţean prezenţa unui urs în zona Calea Cisnădiei. 

Reprezentanţii acestui Serviciu, împreună cu un echipaj al Poliţiei Locale şi unul al Jandarmeriei, precum şi cu un medic veterinar şi un reprezentant al Gestionarului Fondului Cinegetic s-au deplasat în teren în teren în zona Cireşica- str. Rahovei- zona Dedeman”, anunţă Primăria Sibiu.

Citește și: Mai mulți bobocei de rață au fost salvați de drumarii din Predeal: „Riscau să fie călcați de mașini”

Echipele au rămas în teren în zona menţionată, iar ulterior reprezentanţii Gestionarului Fondului Cinegetic vor executa acţiuni de patrulare şi supraveghere a zonei pentru a evita pătrunderea ursului în zona urbană.

Un pui de urs, vizitatorul care le-a dat bătăi de cap autorităților în Noaptea Muzeelor. Animalul a fost văzut la Castelul Bran

Autoritățile au fost în alertă după ce un pui de urs a fost observat în zona Castelului Bran, cu puțin timp înainte de deschiderea porților pentru Noaptea Muzeelor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un pui de urs, vizitatorul care le-a dat bătăi de cap autorităților în Noaptea Muzeelor. Animalul a fost văzut la Castelul Bran

Polițiștii și jandarmii s-au mobilizat rapid pentru a face față situației neobișnuite, după ce un pui de urs a fost observat în apropierea Castelului Bran, cu puțin timp înainte de deschiderea porților pentru Noaptea Muzeelor.

Autoritățile au acționat imediat, folosind semnalele acustice ale autospecialelor pentru a pune pe fugă animalul și pentru a preveni orice risc pentru participanții la eveniment. Din fericire, incidentul nu a avut nicio influență asupra desfășurării evenimentelor planificate pentru acea seară la Castelul Bran.

Citește și: Ursul care a declanșat RO-ALERT

La fel ca la Castelul Bran, și la Castelul Peleș din Sinaia s-a înregistrat un incident cu un urs. Autoritățile au emis un mesaj de avertizare prin RO-Alert, după ce a fost raportată prezența animalului în zonă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si