Incident la un colegiu din Târgu Jiu. O bucată de tencuială s-a desprins chiar în timpul orelor de curs.  

Potrivit oficialilor locali, incidentul a avut loc în timpul unor expertize făcute la podul imobilului şi că în sala de clasă se desfăşurau cursuri. Din fericire, niciun elev nu a fost rănit. 

Citește și: Tavanul unei camere de cămin de la AMTAM s-a prăbușit. Studenta este în stare de șoc

”La corpul respectiv, în podul clădirii se efectuau lucrări pentru o expertiză tehnică, imobilul a fost parţial afectat de cutremurele din acest an. Echipa de inspecţie tehnică era în pod, făceau operaţiuni specifice, iar la un moment dat din tavan s-a desprins o bucată mică de tencuială. Ea a căzut în sala de clasă, dar fără a fi afectată integritatea fizică a vreunui elev”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Ionuţ Catrina. 

Spațiul în care funcționează școala a fost, cu ani în urmă, spital militar, dar și de grajduri, în perioada Primului Război Mondial. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Podul provizoriu de la Valea Roșca a fost închis după ce a fost înghițit de o viitură

Tavanul unei camere de cămin de la AMTAM s-a prăbușit. Studenta este în stare de șoc

O studentă de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova a trecut prin clipe de coșmar după ce tavanul camerei sale de cămin s-a prăbușit.

Tânăra a postat imaginile pe o rețea de socializare, fiind preluate de către presa din  Republica Moldova

Totul s-a petrecut marți, 2 mai, fiind vorba despre căminul de la  Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice  (AMTAM). 

Citește și:  Tânăr român, în stare critică după ce a fost găsit în locuința sa cu multiple fracturi și arsuri

„În jurul orei nouă dimineața, peste o studentă cădea podul din camera căminului. Da, da, ați ghicit. Căminul AMTAP de pe strada Armenească 40. Fetele au văzut aceste fisuri de ceva timp și au anunțat-o pe șefa căminului, care, la rândul său, a vorbit despre această problemă cu șefii din Academie. Care a fost răspunsul? Că nu sunt fonduri. Or fondurile trebuie să pice din pod? Oh, pardon. Va pica mai degrabă podul peste studenți”, a scris tânăra în postarea sa.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Reprezentanții AMTAM susțin că nimeni nu a fost rănit, iar clădirea nu s-a prăbușit. Aceștia urmează să i-a măsuri.

Citește și:  Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studențesc din Pitești

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si