Femeia care a căzut de pe clădirea Primăriei Craiova s-ar fi dezechilibrat și a căzut de la 1,3 metri. Ea a fost preluată de ambulanța sosită la fața locului și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Citește și: O bucată de tencuială s-a desprins chiar în timpul orelor din tavanul unei școli

"La data de 16 mai a.c.,

ora 09:45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada A.I. Cuza, o femeie ar fi căzut de pe o schelă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că o femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, zugrav în cadrul unei societăţi comerciale, în timp ce se afla pe o schelă în interiorul unei clădiri de pe strada A.I. Cuza, din municipiul Craiova, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de 1,3 metri", informează IPJ Dolj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: La un pas de o tragedie: Un pod s-a prăbuşit în timpul inaugurării și sunt cel puţin 25 de răniţi

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.  

O bucată de tencuială s-a desprins chiar în timpul orelor din tavanul unei școli

O bucată de tencuială s-a desprins, marți, din tavanul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Incidentul a avut loc în timpul orelor de curs. Potrivit oficialilor locali, incidentul a avut loc în timpul unor expertize făcute la podul imobilului şi că în sala de clasă se desfăşurau cursuri. Din fericire, niciun elev nu a fost rănit. 

Citește și:  Tavanul unei camere de cămin de la AMTAM s-a prăbușit. Studenta este în stare de șoc

”La corpul respectiv, în podul clădirii se efectuau lucrări pentru o  expertiză tehnică, imobilul a fost parţial afectat de cutremurele din acest an. Echipa de inspecţie tehnică era în pod, făceau operaţiuni specifice, iar la un moment dat din tavan s-a desprins o bucată mică de tencuială. Ea a căzut în sala de clasă, dar fără a fi afectată integritatea fizică a vreunui elev”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Ionuţ Catrina. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Spațiul în care funcționează școala a fost, cu ani în urmă, spital militar, dar și de grajduri, în perioada Primului Război Mondial. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si