Vizibil grăbit, Robert Negoiță a vrut să fenteze aglomerația și a comis mai multe ilegalități în trafic.

Robert Negoiță a fost lăsat fără permis de conducere

Primarul Sectorului 3 a fost tras pe dreapta după ce a început să meargă pe contrasens pe Calea Dudești pentru a depăși coloana de mașini.

Citește și: Autobuz școlar cu 45 de copii, implicat într-un accident rutier. Un minor a suferit amputaţie de braţ

Polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile, dar s-a ales și cu o amendă în valoare de 870 de lei. 

Un tânăr fără permis și sub influența băuturilor alcoolice a avariat două autoturisme în Maramureș

Un șofer a părăsit partea carosabilă, a distrus poarta din oţel a unei gospodării, a avariat două autoturisme parcate în afara şoselei, apoi s-a răsturnat pe plafon.

Citește și: Două locomotive s-au ciocnit în județul Giurgiu. Mai multe trenuri între București și Giurgiu au fost anulate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a provocat accidentul, tânărul a sunat la 112, dar nu a așteptat autoritățile, ci a plecat spre spitalul din Borșa.

Mama acestuia a aflat de la el ce s-a întâmplat şi îngrijorată a cerut ajutorul poliţiei, dar fără a putea preciza unde s-a produs accidentul.

Citește și: VIDEO. Trei tineri, cu vârsta între 18 și 22 de ani, morți într-un accident teribil

Poliţiştii au mers la spital unde l-au găsit pe borşean. În urma cercetărilor s-a stabilit că nu posedă permis de conducere de nicio categorie, ba mai mult, testat fiind aparatul a indicat 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si