Alunecare de teren, luni dimineață, într-o zonă de unde urmează să înceapă lucrările zilele acestea. Nu au fost afectate grav lucrările deja efectuate și nu sunt victime, potrivit autorităților. 

Citește și: Un drum național s-a stricat înainte de terminarea lucrărilor. Pe cine dau vina constructorii

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17B Vatra Dornei-Poiana Teiului, în Pasul Puzdra, județul Suceava, din cauza unor căderi de pietre de pe versanți pe carosabil, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

Alunecarea este în zona localității Holda, oraș Broșteni.”, anunță autoritățile. 

Citește și: Un bărbat a fost amendat cu 900 de euro pentru că a acoperit o groapă

Un drum național s-a stricat înainte de terminarea lucrărilor. Pe cine dau vina constructorii

Unul dintre cele mai importante drumuri naționale din nordul Moldovei, care aștepta să fie reparat de două decenii, a început să aibă deja probleme. Drumul are o lungime de 71 de kilometri, dintre care 32 de kilometri sunt pe teritoriul județului Botoșani.  În ultimele două decenii, acest drum a devenit aproape impracticabil din cauza gropilor și alunecărilor de teren.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și:  Inundațiile au făcut ravagii într-o comună din județul Iași

Inundațiile au făcut ravagii într-o comună din județul Iași

Un râu din județul Iași a ieșit din matcă, fiind inundate 40 de hectare de păşune din comuna Şipote. Inundațiile au afectat și un drum comunal, dar și un pod.

Autoritățile locale sunt îngrijorate de faptul că   șase gospodării ar putea fi inundate   după ce un râu și-a ieșit din matcă.

Potrivit prefectului Bogdan Cojocaru,   râul Miletin și-a ieșit din matcă   în urma topirii zăpezii, fiind inundate aproximativ 40 de hectare de pășune.

Citește și:   Un pod din Galați este pe punctul de a se prăbuși

”Autorităţile locale au cerut încă din anul 2018 intervenţii în albia râului. Şi anul trecut am fost în zonă şi am solicitat efectuarea unor lucrări de decolmatare a râului Miletin pentru a se creşte capacitatea de preluare a apei, dar aceste intervenţii nu au fost efectuate. Vom relua aceste demersuri alături de autorităţile locale. Acolo există un risc de inundaţii care poate fi diminuat printr-o serie de lucrări în albia râului aflat în responsabilitatea Administraţiei Bazinale de Apă Prut – Bârlad”,  a declarat prefectul Iaşiului, Bogdan Cojocaru. 

Citește și: Salvamontiștii din Gorj au intervenit pentru salvarea unei persoane epuizate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si