Din primele informații, accidentul ar fi fost provocat de un șofer care nu s-ar fi asigurat când a schimbat banda de mers.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului

Șoferul în vârstă de 35 de ani nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, acroşând un alt autoturism care circula pe banda doi a sensului său de mers. Maşina acroșată a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit alte trei autovehicule.

Citește și: Accident devastator în centrul Moscovei. Una dintre mașinile implicate este limuzina Patriarhului Kirill

În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații. Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 1, județul Prahova

Un accident rutier s-a produs pe DN 1, Prahova, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre el intrând în coliziune cu un al treilea vehicul.

Citește și: Accident cu o autoutilitară și o căruță, pe raza localității Prăjeni. Doi bărbați au fost grav răniți

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc în zona localităţii Băneşti, județul Prahova. Trei autoturisme au fost implicate în accident, iar patru persoane au fost rănite.

Accidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 74 de ani, a cărui autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în urma impactului ricoșând în o a treia mașină.

Citește și: Trei polițiști tineri și-au pierdut viața într-un cumplit accident, după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin, în Franța

Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul rutier a fost restricţionat pe una dintre benzile sensului de mers Ploieşti-Braşov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si