Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii "Roata Norocului", difuzată la Kanal D în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00, au adus bucurie de nedescris pe chipul Dariei Alexandra Ionescu, o adolescentă diagnosticată cu tulburare din spectrul autist.

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Citește și: Carina, la control! Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la “Bravo, ai stil!”

Daria este elevă în clasa a zecea la liceul "Gheorghe Lazăr" din București și o admiratoare a celebrului show. 

Dorința ei cea mai mare, aceea de a fi în culisele show-ului preferat, a fost îndeplinită; adolescentă a fost invitată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi să participe la filmările "Roata Norocului". Tânăra a trăit la maximum bucuria de a fi în culisele celui mai iubit game show din România.

Daria a învârtit roata, a stat de vorba cu vedetele ei preferate și a fost curioasă să descopere ce premii interesante se aflau în plicurile din runda finală.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare

"Sunt fericită! A fost distractiv. Îmi place tot, îmi plac Bursucu...Ana, band-ul!” a declarat, extrem de încântată, Daria Alexandra Ionescu.

Întâlnirea a fost emoționantă atât pentru Bursucu, cât și pentru Ana-Maria Barnoschi, cu atât mai mult cu cât tânăra le-a demonstrat că știe o multume de detalii legate de desfășurarea emisiunii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

"Pentru mine a fost o mare plăcere să o cunosc pe Daria, să învârtim împreună <Roata Norocului> și să îi prezint platoul emisiunii. Este o luptătoare și avem de învățat de la acești copii despre ceea ce înseamnă să te bucuri cu adevărat de tot ceea ce te înconjoară",  a declarat Bursucu.

"Eu sunt fericită că i-am oferit bucuria de a fi alături de noi la <Roata Norocului>, de la început până la sfârșit. A trăit fiecare moment din emisiune, mi-a spus că ne urmărește în fiecare duminică și asta nu poate decât să ne onoreze",   a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Gomora”, la Kanal D2, Clanurile Savastano și Conte, la un pas de o nouă confruntare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Alături de Daria a fost și mama ei, care s-a bucurat și ea de experiență inedită la care a luat parte fiica sa.

" Și-a dorit mult să vină în platoul emisiunii. Urmărește emisiunea în fiecare duminică. Se bucură enorm să fie aici și este o mare emoție și pentru mine să mă aflu în culisele acestei emisiuni atât de apreciate”, a spus mama Dariei.

Bucurie, emoție, umor de bună calitate, muzică bună, invitați speciali și premii uriașe, acestea sunt câteva dintre ingredientele show-ului "Roata Norocului", prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Jurații ”Bravo, ai stil!”, impresionați de styling-ul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D2 Maurice Munteau: “Nu mă omor după cizme, dar îmi place aproape tot!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si