Minorul a plecat de la locuința sa, din localitatea argeşeană Merişani și nu s-a mai întors. Acesta ar mai fi plecat de acasă, fiind găsit la sute de kilometri depărtare de casă.

Copilul în vârstă de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Polițiștii din Argeș cer sprijinul populației pentru a-l găsi pe minorul Cristache Sergio Gabriel.

Citește și: Un român a murit după ce zidul unei case pe care încerca să o demoleze a căzut peste el

”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti desfăşoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorului Cristache Sergio Gabriel, de 13 ani, din Merişani. Acesta ar fi plecat în jurul orei 10:00, în cursul zilei de astăzi, şi nu se află la prima plecare voluntară. Semnalmente: 1,65 m înălţime, 75 de kg, ochi căprui, păr şaten, faţă rotundă”, a transmis IPJ Argeş.

Cei ce dețin informații sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Piteşti, la numărul de telefon 0248 607 009. 

Citește și: O femeie și soțul ei au descoperit că au crescut fiul unui străin timp de 12 ani. Au făcut testul ADN dintr-o „distracție”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Băiatul nu se află la prima sa plecare voluntară de acasă.

În luna martie, el și un prieten, au plecat de acasă și au fost găsiți la București.

Alertă- copil dispărut. A plecat dintr-un centru pentru minori din Iaşi și nu s-a mai întors

Un copil, în vârstă de 13 ani, a fost dat dispărut. El a plecat dintr-un centru pentru minori din Iaşi, iar oamenii legii fac apel la cetățeni pentru a-l găsi.

Citește și: O tânără de 19 ani din Caraș-Severin a fost răpită în plină stradă de fostul iubit, de 28 de ani. Unde a fost găsită tânăra?

Un copil de 13 ani a fost dat dispărut, după ce a plecat dintr-un centru pentru minori din Iaşi, fiind căutat de poliţişti.

„La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minorul CORDUNEANU CONSTANTIN ANDREI, în vârstă de 13 ani, a plecat dintr-un centru pentru minori din orașul Târgu Frumos și nu a mai revenit”, a transmis, vineri, IPJ Iaşi.

Sursa citată a precizat că, la momentul plecării, acesta purta pantaloni de culoare negru, hanorac de culoare albastru şi în picioare purta adidaşi de culoare negru cu roşu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Raul a fost găsit de oamenii legii după ce a fost dat dispărut de către bunicul său

Semnalmente: 1,45 m înălţime, 35 kg, ten măsliniu, ochi de culoare căprui şi păr de culoare şaten închis.

„Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au transmis poliţiştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si