Individul a intrat în locuința surorii sale și a lovit-o. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru încălcarea ordinului de restricție.

Un bărbat din Argeș a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie care îi interzicea să se apropie de sora sa

Bărbatul ar fi fost agresiv cu sora sa în repetate rânduri.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani din Bihor s-a izbit cu motocicleta de un autoturism. Acesta nu are permis de conducere

„Din verificările efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu s-a stabilit că, în data de 25 mai, în jurul orei 15:30, un bărbat de 49 de ani, din Slobozia, faţă de care era emis un ordin de protecţie, conform căruia avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 30 de metri de sora sa, ar fi distrus geamul de la o uşă de acces în locuinţa acesteia şi ar fi lovit-o ”, menţionează documentele poliţiştilor.

Citește și: Mesajul halucitant al unui preot român: „Cine nu se leapădă de pisici, merge în Iad!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectare a ordinului de protecţie, violenţă în familie şi distrugere.

Părinții unei adolescente din Vrancea au primit un ordin de restricție după ce fata a fugit de acasă

În acest caz a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială Vrancea. Acum, între fata bătută și părinții ei stă un ordin de protecție.

O adolescentă din comuna Paltin, județul Vrancea, a fugit de acasă în dimineața zilei de joi pentru a scăpa de bătăile primite de la părinții ei.

Este vorba de o fată în vârstă de 14 ani, care a fost găsită de polițiști cu numeroase urme de violență pe corp.

Citește și: Percheziții în Brăila la o grupare acuzată de lovire și alte violențe. Trei bărbați au fost arestați

Ulterior, minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Au fost sesizați reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Vrancea. Totodată, au fost emise două ordine de protecție față de părinții fetei, a precizat IPJ Vrancea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si