Autoritățile au declarat că incendiul a fost lichidat și că nu au existat victime s-au persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Motorul unui tren personal a fost cuprins de flăcări în Argeș

”În această seară, pompierii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu în zona motorului unui tren personal, aflat între gările Piteşti şi Pârvu. S-au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere ale incendiilor de către pompieri, la faţa locului fiind fumegaţie din zona compartimentului motor, unde au ars elemente combustibile”,

a transmis, marţi seară, ISU Argeş.

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc de locuințe. Locatarii au fost evacuați

Cele 60 de persoane au fost preluate, din Gara Pârvu, de către un alt tren.

Citește și: Mai mulți elevi au făcut toxiinfecție alimentară la un banchet

Potrivit ISU Argeș, cauza incendiului fost scurgerea lichidelor combustibile pe suprafeţele elementelor fierbinţi din zona motorului.

Incendiu puternic într-un bloc de locuințe. Locatarii au fost evacuați

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Buzău. Casa scării a fost inundată cu fum. Locatarii au fost evacuaţi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Trei pacienți au murit într-un incendiu cumplit la un spital din Austria

Locatarii unui bloc turn din municipiul Buzău au fost evacuați, marți, din cauza unui incendiu care a cuprins un apartament. Scara blocului este inundată cu fum.

Conform reprezentanților ISU Buzău, incendiul se manifestă la un apartament al unui bloc din cartierul Micro XIV. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere, autoscară, descarcerarea şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul se manifestă cu ardere mocnită, dar sunt mari cantități de fum.

Citește și: Un bărbat de 70 de ani a ars de viu, după ce rulota lui a fost cuprinsă de flăcări

Pompierii au pătruns deja în apartament pentru a identifica şi stinge focarele, concomitent cu evacuarea fumului din bloc.

A fost evacuat întreg blocul de locuințe, din cauza pericolului la care erau expuși cetățenii.

Scara blocului este inundată cu fum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si