Un bărbat a fost dat dispărut de vărul lui, care nu l-a mai văzut de două săptămâni. Bărbatul a alertat autoritățile la data de 29 mai.

Este vorba despre Cot Floricică, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Movila-Miresii din Brăila.

Semnalmente: 170 cm, 70 de kg, ochi căprui, păr negru, față ovală, ten măsliniu, fără semne particulare. Nu este cunoscută vestimentația bărbatului în momentul dispariției.

Pentru Cot Floricică a fost solicitată căutarea la nivel naţional.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Continuă căutările persoanelor care ar fi dispărut în mare. Zeci de scafandri și salvamari participă la acțiune

Ce spun autoritățile

„La data 29 mai a.c., Secția 2 Poliție Rurală Brăila a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că nu l-ar mai fi văzut de aproximativ două săptămâni pe vărul său, COT FLORICICĂ, în vârstă de 40 de ani, din comuna Movila-Miresii.

Astăzi, persoana care a reclamat dispariția a revenit și și-a exprimat acordul privind mediatizarea cazului”, potrivit autorităților.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie!

Citește și: O femeie se zbate între viață și moarte după ce a căzut într-un pârâu din județul Harghita

Continuă căutările persoanelor care ar fi dispărut în mare

De peste 24 de ore, zeci de scafandri și salvamari caută mai multe victime  care ar fi dispărut în mare, în dreptul stațiunii Mamaia. Deși este posibil ca martorul principal să fi confundat geamandurile cu înotătorii, salvatorii nu-și permit să aștepte și continuă căutările, chiar dacă marea este agitată.

„Inițial s-a vorbit de două persoane dispărute în mare, apoi unul dintre martori a declarat că ar fi văzut trei victime.

Salvatorii au început operațiunile de căutare ieri după-amiază și au cerut inclusiv sprijin aerian. Un elicopter SMURD a survolat marea mai mult timp. După patru ore, la lăsarea întunericului, operațiunile au fost suspendate”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește și: O persoană a murit, iar altele sunt dispărute pe lacul Maggiore din Italia

„Verificăm toată zona, deocamdată nu se confirmă în zona unde am căutat până-n prezent și urmează să continuăm căutările. Nu se confirmă ceea ce martorii au văzut aseară”, a explicat Marian Ciulei, Centrul de Scafandri ISU Dobrogea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si