Șpaga transformă orice societate într-una coruptă, bazata pe minciuna si furt. Așa apar funcționarii care nu își fac treaba decât daca simt mirosul banului. Dar cum poți explica asta unor copii?

Direcția Generală Anticorupție și prezentatorul Christian Sabbagh au realizat împreună o campanie prin care cei mici să poată înțelege mai ușor ce înseamnă integritatea și moralitatea într-o lume în care unele persoane cred că pot cumpăra totul cu bani.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Căsnicia lui Yildiz, în pericol

Integritatea și moralitatea, pe înțelesul celor mici.

„Secretul din pădure”, o lecție de integritate

Miercuri, pe 31 mai, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a organizat Ziua Porților Deschise pentru cei mici. Cu acestă ocazie, Direcția Generală Anticorupție alături de Kanal D au organizat o campanie extraordinară dedicată celor prezenți. „Secretul din pădure” este o poveste animată care prezintă valorile integrității și moralității.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Invitat special la acest eveniment a fost Christian Sabbagh care le-a oferit micuților o lecție de integritate. 

„Am făcut un film, pornind de la o lecție de integritate. Chiar mă gândeam, cum aș putea să-i explic copilului meu, cum ar trebui să stea departe de pericole? Am inventat povestea unui vânător care intră în legătură cu niște copii, le oferă niște bomboane”, a declarat jurnalistul Kanal D.

Citește și: Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați

Integritatea și moralitatea, pe înțelesul celor mici.

Integritatea și moralitatea, pe înțelesul celor mici.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Pentru a primi dulciurile promise copiii din poveste ar fi trebuit să devină complicii vânătorului. După urmau să afle că ceea ce au făcut este o ilegalitate și nu este un lucru bun.

„Grație cooperării pe care am avut-o cu trustul  Kanal D și cu sprijinul jurnalistului Christian Sabbagh, am realizat această animație. Dorim să punem accent pe acele valori despre care vorbeam: cinste, corectitudine, integritate”, a mărturisit Directorul general adjunct D.G.A, Manuela Elena Popescu.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00 în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Odulcan, suferință teribilă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si