UPDATE: 233 de oameni au murit și 900 au fost răniți în accidentul de tren din India. 

 

Coliziunea a avut loc în apropierea gării Bahanaga din statul Odisha, soldându-se cu un număr semnificativ de victime în rândul călătorilor, potrivit India Today.

Tragedie feroviară. Trenul de marfă a deraiat pe linia expresului cu pasafgeri

Conform secretarului șef al Odisha, Pradeep Jena, un tren de mărfuri a fost implicat în accidentul masiv.

Aproximativ 10 până la 12 vagoane ale Coromandel Express au deraiat lângă Baleswar și au căzut pe calea opusă.

Citește și: Panică la o stație de metrou din Capitală. Polițiștii și pompierii au intervenit după semnalarea unui bagaj suspect

După aceasta, celălalt tren de pasageri care venea din Yeswanthpur s-a izbit în vagoarele deja deraiate, a declarat purtătorul de cuvânt al căilor ferate Amitabh Sharma.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele două trenuri s-au ciocnit în statul Odisha din estul Indiei, transmite BBC News. Aproape 50 de ambulante au fost trimise la fata locului in raionul Balasore, spune secretarul-sef al statului.

Prim-ministrul indian Narendra Modi a scris pe Twitter că a fost cutremurat de incident și că gândurile sale sunt la familiile îndoliate.

„Operațiunile de salvare sunt în desfășurare la locul accidentului și se acordă toată asistența posibilă celor afectați”, a scris el pe Twitter. 

Accident feroviar grav în India

Accident feroviar grav în India

[Sursa foto: Twitter]

Accident feroviar grav în India

Accident feroviar grav în India

[Sursa foto: Twitter]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si