Avionul trebuia să ajungă în Madrid, doar că oamenii au văzut cum cursa se amână din jumătate în jumătate de oră, fără să primească vreo explicație. De aici a mai fost doar un pas până la o adevărată revoltă.

„Ne-a băgat acolo, apoi ne spune la 10 jumate că se anulează și după aia noi ce facem?”

Revoltă și nervi pe Aeroportul Otopeni 

Scandalul a început după ce zborul Bucuresti-Madrid operat de o companie low cost, în care trebuiau să se îmbarce sute de pasageri, a avut o întârziere de câteva ore la decolare.

Citește și: Incident bizar într-un aeroport din Spania. O româncă și câinele ei au „locuit” 17 zile pe o canapea

„Sunt în aeroportul din Otopeni, de la ora unu, acum este ora zece noaptea pentru că zborul meu era la ora patru jumate și s-a reprogramat din jumătate în jumătate de oră. Tot ne dădea întârziere, întârziere, dar nimeni nu anuța în aeroport”, a spus cineva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Revoltați, oamenii au blocat o altă poartă de îmbarcare- spre Malta. Un schimb dur de replici a început între pasageri și angajetele companiei aeriene.

Personalul companiei a chemat securitatea aeroportului în speranța că apele se vor linisti.

„Uitați-vă puțin. Toată lumea este foarte nervoasă, pe bun drept. Inclusiv eu sunt foarte nervoasă. Efectiv a venit Poliția de Frontieră ca să anunțe ce se va întâmpla cu acest zbor... Și toată lumea este nervoasă și în loc să-și ceară scuze, să spună ok vom pleca la x oră, asta este soluția, efectiv stau doi polișitști acolo”, a spus o femeie.

Citește și: VIDEO- Pasagerii unui avion au trecut prin clipe terifiante, în timpul unui zbor, după ce un bărbat ar fi deschis ușa avionului: „Copiii tremurau și plângeau”

De ce au fost amânate zborurile?

Cât au așteptat în aeroport, oamenii spun ca au primit doar o sticlă cu apă și un baton de ciocolată. Zece ore a durat până când pasagerii s-au îmbarcat, în final, în avionul spre Madrid.

Reprezentantii companiei aeriene au transmis printr-un comunicat că zborul a fost amânat din motive operaționale si ca pasagerilor afectati li s-au oferit alternative: fie un alt zbor, fie rambursarea costurilor biletelor..

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pasagerilor le-a fost oferit un program alternativ de zbor, în funcție de disponibilitate, rambursarea integrală a biletului sau li s-a oferit rambursarea a 120% din tariful inițial achitat, sub formă de credit de companie pentru rezervări viitoare.

Citește și: Momente tensionate în avion! Trei medici care călătoreau i-au salvat viața unei fetițe care s-a născut aproape moartă

Operatorul și-a cerut scuze călătorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si