UPDATE. Simona, mama minorei a fost ridicată de poliţia din Torrefarrera. Aceasta a declarat că nu și-a ucis fiica, potrivit surselor din anchetă.

În cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei au început să iasă la iveală noi detalii. Trupul neînsuflețit al unei minore a fost identificat după trei săptămâni de la deces. După ce a fost dată dispărută în același timp cu minora, Simona, mama fetei găsite fără viață, a fost găsită în Spania.

Cei doi au părăsit țara pe cale rutieră

În urmă cu câteva săptămâni, femeia împreună cu concubinul său au părăsit țara pe cale rutieră. Aceasta a fost săltată de autoritățile din Spania, acolo unde a fost identificată după ce acestea au cerut sprijin autorităților prin Europol.

Simona va fi supusă unui interogatoriu de către polițiștii din Spania, în numele autorităților române. Dacă va fi cazul, vor fi demarate proceduri pentru ca aceasta să fie adusă în România. Daca se va găsi vinovată, va fi pedepsită conform legii în vigoare.

Citește și: Ea este fetița ucisă în apartamentul din Sectorul 4 al Capitalei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele: La data de 06.06.2023,   în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun.

București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri” , se arată în comunicatul Parchetului. 

Anchetatorii îl caută în continuare pe iubitul Simonei

Oamenii legii, cu ajutorul Europol continuă căutările la nivel european pentru depistarea iubitului Simonei. Acesta este considerat principalul suspect al tragediei.

Vasile Constantin, fostul soț al femeii dispărute:   Copilul a dispărut cu maică-sa.

- Credeți că l-a luat el?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Eu așa cred.

”,  declarațiile rudelor, potrivit  observatornews.ro.

„Lorica Iftimovici, mama femeii dispărute :   Au venit de la Poliția Capitalei acasă, i-au făcut lui portretul-robot, mi l-au arătat ca să văd dacă el este. I-am spus că el este.

Citește și: Femeie găsită moartă într-un apartament din Sectorul 4


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si