Mama fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă în lada unei canapele a fost filmată de ceilalți muncitori români de la ferma din Spania unde lucra. Aceștia îi povesteau ce se întâmplă în țară, după ce au văzut povestea îngrozitoare la știri.

Colegii femeii au văzut știrile la televizor și în mediul online, împreună cu poza femeii. I-au citit acesteia ce scrie în presă cu privire la ea și fiica ei, care a fost găsită moartă în lada unei canapele.

„Ce zice aici... fii-ta, s-au făcut analizele ADN și este o copilă de 12 ani, găsită legată într-un sac. Crezi că mint?”, se aude vorbind bărbatul care filmează, potrivit antena3.ro

Citește și: Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă în canapea a spus anchetatorilor că nu este vinovată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prima dată, femeia nu a avut nicio reacție. Apoi s-a enervat că bărbatul o filma, dar nu a dat niciun fel de explicații.

Șeful fermei unde aceasta lucra a fost cel care a alertat autoritățile cu privire la prezența femeii pe teritoriul Spaniei. 

Cine este principalul suspect?

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de doar 12 ani este, la acest moment, cel mai căutat om din România. Mama fetei și concubinul ei sunt principalii suspecți în acest caz. Bărbatul este de negăsit în toată Europa. Sursele anchetei spun că bărbatul ar fi fost și el localizat în Spania.

Mama fetei a fost localizată în Spania recent.

Ea a declarat la audieri că nu și-a ucis fiica.

Citește și: Noi detalii în cazul fetei găsite fără suflare în Sectorul 4. Un bărbat din Suceava este căutat ca suspect în acest caz

„La data de 6.06 2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac de plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sectorul 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si