Denunțătorul în cazul crimei din Sectorul 4, care este și omul care a filmat-o pe mama fetiței, a făcut mărturii șocante.

Bărbatul a povestit despre momentul în care cei doi au ajuns în Spania pentru a se angaja și trebuiau să fie fotografiați.

„La ferma unde lucrăm când ne face contractele, ne face poze. Trebuie să semnăm în fiecare zi, semnăm pe poza noastră.

El atunci iar s-a panicat când ne-a făcut poze, că nu știa pentru ce ne face poze. Ați înțeles? 

Prima zi n-a venit la muncă, că-l doare stomacul, că nu știu ce, probabil că nu știa. Aștepta să vină ea de la muncă să întrebe de ce ne-a făcut poze, pentru ce? 

Pe 7 mai, el era plecat spre România, am înţeles de la ea că a ajuns în România, şi aşa e, a plecat pe 7, el pe 10 era în apartament. După aceea, am auzit de la ea că el nu a stat decât noaptea de 10, pe 11 a plecat spre Olanda.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Reacția halucinantă a mamei fetiței de 12 ani atunci când colegii i-au spus că fiica ei a fost găsită moartă. Momentele șocante, filmate: „Crezi că mint?!”

Am înțeles tot la fel, de la ea, că ar s-ar fi dus, aşa bănuieşte ea, acum nu știu dacă acesta era planul, s-ar fi dus să o mute din apartament, dar fiind copilul prea mult în putrefacție n-a mai putut s-o mai mute",

a spus denunţătorul pentru antena3.ro

Reacția halucinantă a mamei fetiței de 12 ani atunci când colegii i-au spus că fiica ei a fost găsită moartă

Mama fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă în lada unei canapele a fost filmată de ceilalți muncitori români de la ferma din Spania unde lucra. Aceștia îi povesteau ce se întâmplă în țară, după ce au văzut povestea îngrozitoare la știri.

Colegii femeii au văzut știrile la televizor și în mediul online, împreună cu poza femeii. I-au citit acesteia ce scrie în presă cu privire la ea și fiica ei, care a fost găsită moartă în lada unei canapele.

„Ce zice aici... fii-ta, s-au făcut analizele ADN și este o copilă de 12 ani, găsită legată într-un sac.

Crezi că mint?”, se aude vorbind bărbatul care filmează, potrivit  antena3.ro

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:  Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă în canapea a spus anchetatorilor că nu este vinovată

Prima dată, femeia nu a avut nicio reacție. Apoi s-a enervat că bărbatul o filma, dar nu a dat niciun fel de explicații.

Șeful fermei unde aceasta lucra a fost cel care a alertat autoritățile cu privire la prezența femeii pe teritoriul Spaniei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si