Finala Champions League 2023  de la Istanbul s-a terminat sâmbătă seara după doar 90 de minute de joc prin victoria 1-0 a lui Manchester City în fața lui Inter Milano.

Citește și: Finala Champions League 2023. Care este scorul cu cel mai bun pronostic înainte de Manchester City- Inter Milano

Singurul gol al finalei Champions League 2023, un meci extrem de echilibrat și tensionat în care Manchester City a primit o replică peste așteptări de la Inter Milano, a fost înscris de spaniolul Rodri,

în minutul 68.

Finala Champions League 2023, câștigată de Manchester City cu 1-0

Cum s-a înscris "golul de aur" al lui Manchester City: Bernardo Silva a centrat în fața porții, mingea a fost respinsă și a ajuns la Rodrigo, care a șutat imparabil de la 14 metri pe lângă portarul milanez Andre Onana.

Pentru prima oară în istoria de 143 de ani, Manchester City a câștigat cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume.

Patronul lui Manchester City, șeicul Mansour, în tribunele de la Istanbul

Manchester City a câştigat în premieră trofeul Ligii Campionilor, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, la 7 ani după venirea lui Pep Guardiola la conducerea echipei deținute de șeicul Mansour din Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Proprietarul lui Manchester City, Sheikh Mansour, a fost prezent pe Stadionul Olimpic Ataturk.

Vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite, Mansour mai urmărise doar o singură partidă oficială a lui Manchester City de când a cumpărat clubul în 2008- acum a fost fotografiat stând lângă Khaldoon Al Mubarak, președintele clubului.

Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei

Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei

[Sursa foto: UEFA]

Manchester City, campioana Europei la fotbal. Guardiola a scris istorie în finala Champions League

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a câștigat pentru a treia oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a reușit să ia de două ori pe banca Barcelonei (2009 și 2011).

Pep Guardiola a devenit abia al doilea antrenor după Sir Alex Ferguson care reușește să câștige Premier League, Cupa Angliei și UEFA Champions League alături de o echipă din Anglia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si