Tânăra s-a aruncat în gol, miercuri, de pe un pod de deasupra DN 76, din județul Hunedoara.

Ce au declarat autoritățile în acest caz

”Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată despre faptul că o tânără in vârstă de 24 de ani, din municipiul Brad, s-ar fi aruncat de pe podul-viaduct de deasupra DN 76, decedând. Cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei, in cauză nefiind suspiciuni privind comiterea vreunei fapte penale”, a

transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.

Citește și: Doi soți din Italia și-au anunțat moartea pe Facebook: "Viețile noastre se termină aici”

Poliţiştii din Hunedoara continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor şi a cauzelor care au determinat decesul tinerei. 

Traficul rutier a fost restricționat pe amnele sensuri de mers.

O femeie de 67 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Argeș. Poliția suspectează că ar fi vorba despre o sinucidere

O femeie de 67 de ani a căzut de la etajul unui bloc. Acum, autoritățile nu sunt siguri de ceea ce s-a întâmplat, dacă a fost doar un accident sau o sinucidere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Femeie de 35 de ani, arestată pentru că și-a terorizat iubitul cu mesaje și l-a împins la sinucidere

O femeie de 67 de ani din Argeș a sfârșit tragic, după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuințe. Autoritățile încearcă să stabilească dacă a fost o sinucidere sau un accident.

„În seara zilei de 03 mai a.c.,

poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani",  a transmis, miercuri seară, IPJ Argeş.

Accident sau sinucidere?

IPJ Argeș precizează că cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Citește și: O femeie din Galați a fost snopită în bătaie cu o lopată. Agresorul este chiar fiul victimei

„Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, femeia avea probleme medicale, nu a lăsat vreun bilet de adio, dar nici nu este deocamdată clar dacă a fost vorba despre un accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si