Polițiștii din Buzău au dechis o anchetă în urma decesului elevului în vârstă de 15 ani. Minorul ar fi avut probleme de sănătate și era supraponderal.

Un elev a fost găsit decedat în internatul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive

Adolescentul a fost găsit inconștient, în pat, iar profesorii au fost cei care au sunat la 112.

Citește și: Atac armat la o școală din Bosnia. Un elev de 13 ani și-a împușcat profesorul

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta, decât să constate decesul.

Citește și: O femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Onești. Mai multe echipaje de poliție și pompieri au intervenit

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elevul în vârstă de 15 ani ar fi suferit de epilepsie şi era supraponderal, acesta având o greutate de peste 100 de kg. Din primele informații, acesta ar fi murit în somn, însă cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Ce au declarat autoritățile în cazul decesului elevului de 15 ani

O anchetă a poliției este în desfășurare, joi dimineață, la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive din Buzău, după ce un copil a fost găsit decedat în internatul unității. 

Citește și: Un copil din Ilfov a decedat după ce o poartă a căzut peste el

Un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat în zorii zilei la centrul de învățământ special, pentru a încerca resuscitarea unui elev care a fost găsit fără suflare, în dormitorul său, întins pe pat. 

Citește și: La un pas de o tragedie la Botoșani: o fetiță de patru ani a înghițit o monedă de zece bani

Personalul unității școlare a intrat în panică și a chemat ambulanța în momentul în care a observat că băiatul nu se trezește din somn. Medicii au constatat, din păcate, că pacientul nu prezintă semne vitale, acesta fiind declarat decedat în jurul orei 7.30”, se arată în comunicatul poliției. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si