Un accident rutier a avut loc pe DN5, la Daia. Martorii spun că șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit violent de parapetul metalic de pe marginea șoselei.

Impactul a fost unul destul de puternic, astfel încât parapetul a trecut prin caroseria mașinii, retezând un stâlp metalic.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii de la ISU Giurgiu cu o autospecială cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SAJ, potrivit breakingnewsgiurgiu.ro

Șoferul a scăpat ca prin minune. El se afla singur în autoturism și a scăpat doar cu câteva răni ușoare și o sperietură. El a fost evaluat medical de echipajul de pe ambulanță. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul a rămas tamponare, iar pompierii au asigurat măsurile PSI la fața locului.

Citește și: Accident îngrozitor în Vrancea! O fetiță de 9 ani a murit strivită de un camion. Scenele de groază s-au derulat în timp ce se plimba cu bicicleta

O fetiță de 9 ani a murit strivită de un camion

Accident rutier grav în localitatea Tifești, județul Vrancea.

Viața unei fetițe de doar 9 ani a fost curmată mortal. În timp ce se plimba pe bicicletă, fetița a fost lovită mortal, joi după-amiază, de un camion.

La fața locului au ajuns echipaje de urgență, dar nu au putut face nimic pentru a-i salva viața micuței. Astfel, i-a fost constatat decesul.

Potrivit SAJ Vrancea, accidentul a fost anunțat la dispecerat în jurul orei 17:02.

Citește și: Captură spectaculoasă în trafic: Român condamnat în Italia și dat în urmărire, prins în Călărași de poliție

La fața locului s-au deplasat imediat un echipaj de ambulanță tip B2, cu asistent medical, precum și un echipaj tip C2 cu medic.

Poliția din Vrancea a precizat că autocamionul a acroșat copila în timp ce aceasta se deplasa cu bicicleta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si