Un copil de patru ani a fost lovit de un autoturism pe o stradă din municipiul Constanța. Starea de sănătate a micuțului este gravă.

Copilul de patru ani a fost lovit de un autoturism

În urma apelului la 112, mai multe echipaje medicale au fost trimise la fața locului.

Citește și: Accident cu trotineta electrică. Un bărbat este în stare gravă

Acesta a fost preluat de echipaje şi transportat de urgență la spital. Starea de sănătate a copilului este gravă, acesta fiind inconştient.

Accident rutier pe DN7. Autoritățile au anunțat că s-a scurs carburant pe carosabil

Traficul rutier este îngreunat pe DN 7, în urma unui accident rutier. Nu sunt persoane rănite, dar s-a scurs carburant pe carosabil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident pe DN5, la Daia. Șoferul unei autoutilitare a intrat în parapetul de pe marginea drumului și a scăpat ca prin minune

Circulația pe drumul național 7 se desfășoară cu dificultate, joi, în judeţul Vâlcea, unde a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Două autotrenuri şi un autoturism au intrat în coliziune, în urma impactului existând scurgeri de carburant pe şosea.

Primele date de la faţa locului arată că o coliziune a avut loc între două autotrenuri şi un autoturism pe DN7 în localitatea Călimăneşti. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă există scurgeri de carburant pe carosabil de la unul dintre TIR-uri.

Citește și: Accident îngrozitor în Vrancea! O fetiță de 9 ani a murit strivită de un camion. Scenele de groază s-au derulat în timp ce se plimba cu bicicleta

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, la ora transmiterii acestei, că în zonă circulaţia rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijată de către poliţişti, valorile de trafic fiind ridicate pe ambele sensuri de mers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si