Un copil de 14 ani, din Republica Moldova, aflat în grija bunicilor, a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri pentru a ajunge la părinții săi care lucrează în Italia. Polițiștii de frontieră au rămas fătă cuvinte, potrivit Antena 3 CNN.

Copilul a fost predat asistenților sociali

Până și polițiștii de frontieră care l-au depistat pe acesta, au rămas impresionați de gestul lui, care i-a pus viața în pericol.

Din fericire, băiatul este acum în grija asistenților sociali din Vaslui și se află în afara oricărui pericol.

Citește și: O tânără în vârstă de 26 de ani a fost dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației

Urmează ca autoritățile să decidă ce se va afla în continuare cu el. Tânărul a fost localizat în zona localității de frontieră Rânceni, puțin după ora 14.00. O patrulă mixtă formată dintr-un polițist român și un polițist din Republica Moldova, au observat activitate în zona malului Prutului, motiv pentru care s-au deplasat la fața locului și acolo l-au găsit pe copilul de 14 ani, destul de dezorientat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1711/20325357/1/71808752-2512524712149986-5586280390710001664-n.jpg

Nu avea acte de identitatea asupra lui, ci doar un bagaj sumar, câteva haine ude și un telefon mobil. În momentul în care polițiștii l-au întrebat ce se întâmplă cu el, acesta le-a declarat că a traversat râul Prut înot și că intenționa să ajungă în Italia la părinții care lucrează acolo, el fiind crescut de bunici în Republica Moldova.

Citește și: Un italian a găsit în pereții casei moștenite o comoară de miliarde de lire. "Economiile de-o viață ale bunicului meu"

După ce a primit îngrijiri medicale de la asistentul din punctul de trecere al frontierei, copilul a fost predat asistenților sociali. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si