Două camioane s-au ciocnit,  vineri, pe DN 69, în localitatea Vinga din judeţul Arad. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital, una dintre victime fiind preluată de elicopterul SMURD, iar o a treia a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție cu apă şi spumă, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD”, a transmis ISU Arad.

Citește și: Accident cu trotineta electrică. Un bărbat este în stare gravă

Citește și: Accident violent, acuzații neașteptate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, între care două au fost transportate la spital, iar o a treia a primit îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital. Este vorba de trei bărbați.

Citește și: VIDEO- Un copil din Ilfov a decedat după ce o poartă a căzut peste el

„O victimă a fost transportată de către echipajul medical SMURD TIM, o victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD Arad.

Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Arad.

Citește și: Accident de mari proporții în Capitală! Două mașini s-au ciocnit puternic în zona Bibliotecii Naționale: „Mașinile sunt praf, ireparabile”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si