Totul a avut loc în jurul orei locale 20.30, joi, 15 iunie 2023, atunci când ofițerii Poliției autostrăzilor au oprit un camion cu o remorcă, care se deplasa spre Linz.

În urma efectuării protocoalelor de verificare a autovehiculului, oamenii legii austrieci au constatat că întregul sistem de iluminat al remorcii era defect și că îi lipsește o anvelopă.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care vârful unui munte din Tirolul austriac dispare de pe fața pământului

Mai mult, în urma verificărilor au ieșit la iveală și alte defecte tehnice grave în legătură cu autoturismul. Ofițerii de poliție au ridicat numărul de înmatriculare al remorcii.

Cele două animale nu erau transportate în condiții conforme

Se presupune că șoferul vehiculului și pasagerul său, ambii din  Austria Superioară, să fi intrat în Austria din România, notează jurnaliștii de la  www.meinbezirk.at.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că cei doi bărbați transportau în remorca înmatriculată pe teritoriul României un măgar și un ponei. Cele două animale nu erau transportate corespunzător, deoarece lipsea hrana și așternutul.

Citește și: Un șofer român a condus aproape 20 de ore încontinuu. Polițiștilor din Austria nu le-a venit să creadă

Mai mult, bărbatul care se afla la volanul camionului nu a putut prezenta actele necesare pentru transportul celor două animale.

De asemenea, un medic veterinar a fost chemat la fața locului de oamenii legii, pentru a băga ambele animale în carantină. Șoferul și pasagerul au fost raportați autorității raionale Leoben.

Citește și: Trei pacienți au murit într-un incendiu cumplit la un spital din Austria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si