Un alt apel prin SNUAU 112 a direcţionat un echipaj de jandarmerie pentru înlăturarea pericolului provocat de şerpi. Astfel, jandarmii  au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere aflată la motorul unei maşini parcate pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu. Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea maşinii pe un elevator la un service auto din apropiere. Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural ”,

a precizat Jandarmeria Mehedinţi.

Citește și: Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

Tot în cursul zilei de sâmbătă, jandarmii din Mehedinţi au mai intervenit pentru îndepărtarea unei vipere cu corn care se afla în parcarea din apropierea unei pensiuni.

Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

Jake Coombe este văzut ca un erou de către fiica sa de doi ani după ce s-a aruncat între ea și un șarpe veninos. Întâmplarea a avut loc într-o localitate din Australia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șarpele veninos  a pătruns în locuința familiei din Tailem Bend, Australia, iar bărbatul a ajuns la spital după ce a fost mușcat de șarpe.

Șarpele era de culoare maro, iar din spusele medicilor, veninul unei mușcături este suficient pentru a ucide un copil mic în doar câteva minute.

Citește și: Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe de peste un metru dintr-o gospodărie

Bărbatul a sărit în fața fetiței sale și a fost mușcat de reptilă, însă mușcătura a fost una seacă, fără a fi eliberat și veninul.

„Poate că ar fi fost o altă poveste dacă Alba ar fi ajuns la el, ar fi putut să-l prindă și nu ar fi scăpat atât de ușor” , a spus el pentru The Messenger. „  Mai bine eu decât ea, asta e sigur  ”, a spus Jake.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si