Coșmarul copilei ar fi început la vârsta de 13 ani și ar fi durat doi ani. Mama minorei era la curent cu tot ce se întâmplă, dar nu a făcut nimic.

Un jandarm din Capitală și-a abuzat sexual fiica vitregă timp de doi ani

Mama iubitului fetei de 15 ani a aflat la ce traume era supusă minora și a mers să-l denunțe pe bărbat la poliție.

Polițiștii din Capitală au sesizat Parchetul Militar.

Citește și: Fostul director al Penitenciarului Baia Mare, trimis în judecată, după ce ar fi cerut favoruri sexuale în biroul său și ar fi băgat în spital o angajată

”Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Persoana a fost trimisă în judecată de curând”,  a declarat Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Alertă în Pitești: un bărbat a încercat să racoleze un minor dintr-un parc

"Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plt. adj. F.R.F. a întreţinut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", se arată în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Mama nu a făcut nimic pentru a împiedica abuzurile

"După ce a aflat de la fiica sa minoră că inculpatul a constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual, nu a anunţat organele de poliţie despre această infracţiune şi nu a luat niciun fel de măsuri pentru a o proteja pe fiica sa de alte abuzuri sexuale pe care inculpatul le-a comis asupra persoanei vătămate minore, până în luna septembrie 2022", se mai arată în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Citește și: Conor McGregor, acuzat că a agresat sexual o femeie la finala NBA

Jandarmul a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuă, însă bărbatul lucrează în continuare la Jandarmeria Bucureşti, dar fără a interacționa cu publicul.

Mama minorei va fi judecată pentru complicitate la viol şi violenţă în familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si