O angajată a unui call-center din Madrid și-a găsit sfârșitul în timpul programului de lucru, la birou, după ce a făcut infarct. Colegii femeii și-a dat seama că era moartă abia după 3 ore de la deces. 

Așadar, cadavrul a stat neclintit lângă ei minute bune, timp în care au lucrat, fără ca ei să știe ce se petrece, de fapt.

Inma a murit la 57 de ani, după ce s-a prăbușit la pământ în urma unui infarct, marți, în jurul orei 12:30, în birou.

Ea lucra la call-center-ul spaniol Konecta de pe strada San Romualdo, în cartierul San Blas, potrivit  Elpais.com.

Citește și: Crimă înfiorătoare în Grecia. Anastasia a fost ucisă și băgată într-un sac

Colegii femeii au lucrat 3 ore lângă cadavru

Inma lucra acolo de mai bine de 15 ani. Cadrele medicale nu știu încă dacă suferea de o afecțiune care i-ar fi putut provoca atacul de cord.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii și echipajele medicale au sosit la fața locului între orele 12:43 și 12:50, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Ea a fost declarată moartă moartă după 30 de minute de resuscitare.

Mulți dintre colegii femeii nu și-au dat seama ce se întâmplă chiar lângă ei și și-au continuat munca în mod normal. Ce nu știau ei e că lucrau lângă un cadavru.

Potrivit presei locale, angajații ar fi fost obligați în muncească în continuare cu cadavrul Inmei lângă ei.

Un purtător de cuvânt al Konecta neagă acuzațiile.

Citește și: Fetiță de 11 ani, găsită moartă alături de părinți și de fratele său de 3 ani, în Londra

„Nimeni nu a fost obligat să lucreze lângă cadavru. Avem foarte grijă de oamenii care lucrează pentru noi. Sunt îngrijiți și apreciați", a spus bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si