O femeie a vrut să își repare casa, însă ceea ce a găsit sub parchet a întrecut orice măsură. Aceasta a vrut să schimbe cablurile de sub podea, pentru care a chemat un electrician.

Citește și: A plecat în vacanță și a avut o surpriză la întoarcere când a văzut cine i-a ocupat locuința

Omul a început sp lucreze, iar când a desprins bucățile, a descoperit un ”altar” dedicat celebrului actor de la Hollywood, Nicolas Cage, dar și mai multe sfori unde erau agățate poze cu celebrul actor.

Un prieten a postat toată povestea pe rețelele de socializare.  

”Era totul chiar sub dormitorul prieteni mele. Când mama ei a văzut totul, s-a apucat imediat de curățenie. 

Ea era mult prea șocată de ceea ce descoperire. Cel mai probabil totul aparține fostei proprietare, despre care știm doar că era o doamnă de vârstă mijlocie, care nu avea copii” , a scris utilizatorul care a descoperit „altarul”, pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk. 

Citește și: Un italian a găsit în pereții casei moștenite o comoară de miliarde de lire. "Economiile de-o viață ale bunicului meu"

Un italian a găsit în pereții casei moștenite o comoară de miliarde de lire. "Economiile de-o viață ale bunicului meu"

Un italian care a moștenit o casă veche de la familia sa a avut o surpriză uriașă când a vrut să o renoveze și s-a apucat să spargă pereții vechi.

A găsit bonuri valorice de peste un miliard de lire, care se pare că nu mai au nicio valoare astăzi! "Sunt economiile de-o viață ale bunicului meu", spune bărbatul. 

Citește și: Legenda meșterului Manole dusă la nivel extrem: o tânără care a fost dată dispărută în 2014 a fost găsită zidită în pereții unei case

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un italian de 50 de ani a găsit în pereții propriei case  moștenite de la bunicul său  obligațiuni guvernamentale din anii fascismului în valoare de peste un miliard de lire, vechea monedă italiană înainte să treacă la euro, relatează Adevarul.

Citește și:  Trei proxeneți din Bacău au fost reținuti de polițiști. Indivizii care obligau fete să se prostitueze în străinătate aveau asupra lor droguri psihoactive

Bucuria bărbatului din Ceccano, provincia Frosinone, a fost însă de scurtă durată, întrucât a aflat că bonurile nu mai valorează nimic. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru este că a expirat termenul până la care obligațiunile mai putea fi încasate.

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si