Răzvan Șerbanoiu, în vârstă de 20 de ani, s-a spânzurat, miercuri, în vecinătatea locuinței bunicilor săi, în Albeni, judeţul Gorj. Nu era la prima tentativă de a-și lua viața. Apropiații spun că acesta a mai avut o tentativă de suicid, în Italia, când nu s-a adaptat la viața din peninsulă. Mama tânărului se stabilise în Italia, după ce s-a căsătorit cu un cetățean italian, dar tânărul nu s-a obișnuit cu viața în această nouă familie, potrivit  presei locale

Tânărul nu este la prima tentativă de sinucidere

La data de 21 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați de un bărbat din comuna Albeni, despre faptul că și-a găsit verișorul spânzurat.

Citește și: Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit spânzurat pe tânărul de 20 de ani, pe un teren agricol din spatele locuinței sale din comuna Albeni.

Apropiații spun că acesta a mai avut o tentativă de suicid, în Italia, când nu s-a adaptat la viața din peninsulă.

Apropiații spun că acesta a mai avut o tentativă de suicid, în Italia, când nu s-a adaptat la viața din peninsulă.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Mesajul rudelor este plin de durere, de regrete și de păreri de rău: "Iartă-ne că nu am făcut mai mult pentru tine. Dumnezeu să aibă grijă de tine, de sufletul tău blând și curat! Drum lin, verișorul nostru cel mic, Răzvi!”.

Citește și: Biletul de adio lăsat de femeia care a murit în Mamaia, după ce s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. După aflarea cumplitei vești, sute de mesaje de condoleanțe și compasiune au fost postate pe Facebook.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan a fost găsit chiar de verișorul lui.

Pe data de 20 iunie, un bărbat şi-a pus capăt zilelor în cel mai mare campus privat din țară, din sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul se afla la etajul 3 al clădirii când a decis să-și ia viața. A ieșit pe fereastră și s-a aruncat în gol, fiind îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Nu se cunosc motivele care l-au împins pe bărbat să facă gestul extrem.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si