Vineri seară a fost început conflictul  potrivit surselor din cadrul anchetatorilor. Un agent de pază l-a scos pe un tânăr din sala de jocuri de noroc din Lugoj.

Ce s-a întâmplat ulterior?

Băiatul a plecat acasă, în Măguri, localitate aflată la nici 10 kilometri de Lugoj. Acolo a adunat câțiva amici, s-au dus împreună la local și au bătut agentul de pază.

Fiind rănit, bărbatul a chemat câțiva prieteni. Aceștia s-au deplasat împreună în localitatea Măguri pentru a se răzbuna. Acolo au fost așteptați de localnici, fiind loviți cu diverse obiecte.

Nu mai puțin de 10 echipaje de poliție au fost trimise pentru a restabili liniștea publică.

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Aceștia au fost acuzaţi de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În fapt, s-a reţinut că în data de 23.06.2023, jurul orei 21:30, în satul Măguri din judeţul Timiş, pe fondul unor neînţelegeri anterioare care au avut loc în municipiul Lugoj, cei doi inculpaţi ar fi intrat în conflict cu câţiva localnici din satul Măguri, folosind unele obiecte contondente, iar în timpul agresiunilor, aceştia ar fi lovit de mai multe ori în zona capului, cu obiecte din lemn, persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare si care i-au pus viaţa în primejdie”, a transmis, duminică Parchetul de la lângă Tribunalul Timiş.

Bărbat de 32 de ani din Timiș, găsit inconștient

Un bărbat din Timiș a fost găsit în stare de inconștiență după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de patru indivizi. Victima ar fi fost lovită repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

Autoritățile au transmis că: „La data de 21.06.2023,  polițiștii timișeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz din județul Timiș.

Citește și: Bătaie cu lopeți în centrul Constanței. Mascații au intervenit

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilindu-se faptul că bărbatul, în timp ce se afla în localitatea Cerneteaz, din județul Timiș, ar fi fost agresat fizic de către alți 4 bărbați, fiind lovit în mod repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si