O femeie în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața, în cursul zilei de duminică. Mașina în care se afla a intrat într-un parapet de metal, pe DN 12.

Potrivit IPJ Covasna, la data de 25 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că pe DN 12 a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări, oamenii legii au constatat că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12, în proximitatea kilometrului 36, între localitățile Micfalau și Bixad, a pierdut controlul asupra

direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un parapet de metal.

Citește și: FOTO- O tânără de 19 ani a murit pe locul din dreapta, după ce două mașini s-au izbit puternic. Șoferii se află în stare gravă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, o femeie, pasager pe locul din faţă în autoturism a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Femeia avea 61 de ani, iar bărbatul rănit are 66 de ani.

O tânără de 19 ani a murit pe locul din dreapta, după ce două mașini s-au izbit puternic

Accident grav produs, în cursul zilei de duminică, pe raza localității Bîra din județul Neamț. Două mașini s-au ciocnit puternic, rezultând moartea unei tinere în vârstă de doar 19 ani, precum și rănirea gravă a altor două persoane.

Șoferii au fost grav răniți.

Potrivit primelor cercetări ale Poliției, în timp ce un tânăr de 19 ani din Sagna conducea un autoturism în localitatea Bîra, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au fost răniți, iar o tânără de 19 ani și-a pierdut viața.

Citește și:  Accident cu trei mașini în județul Galați. Patru persoane au ajuns la spital

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si