Luni, la data de 26 iunie, în juru orei 04:50, ofițerii de Poliție din cadrul DGA Botoșani au fost sesizați prin intermediul Call-center anticorupție de către polițiștii din cadrul IPJ Botoșani, despre faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în Botoșani un șofer care depășise viteza legală de deplasare.

Individul le-a oferit agenților de Poliție o sumă de bani pentru ca oamenii legii să nu aplice măsurile legale pentru abaterea constatată, suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Citește și: VIDEO- Percheziții de ultim moment: persoane acuzate că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie

Cum s-a petrecut totul?

Agenții de Poliție au înregistrat momentul oferirii sumei de bani cu aparatura tip bodycam și au refuzat propunerea conducătorului auto.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Botoșani au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate, în coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

„Precizăm faptul că numai în ultima săptămână, un număr de 6 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au refuzat sume de bani cu titlu de mită oferite de conducători auto și au sesizat faptele de natură penală la Direcția Generală Anticorupție”, potrivit DGA.

Citește și: FOTO- Cuculis: „Justiția lovește din nou. Copy/Paste a bătut realitatea obiectivă”. Cum a „trecut” primarul din Corbeanca de la infracțiunea de luare de mită la trafic de droguri

Primarul din Corbeanca, arestat preventiv în dosarul în care DNA îl acuză că ar fi luat mită patru milioane de euro

Curtea de Apel București a decis, în luna mai, arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului localității Corbeanca (Ilfov), Valeriu Anton, acuzat de procurorii DNA că ar fi luat mită de la mai multe persoane aproape 2 milioane de euro și ar fi primit 16 hectare de teren și pădure, pe care le-ar fi vândut cu peste 2 milioane de euro.

Citește și:  Andrew Tate vrea să îl antreneze pe Elon Musk pentru lupta MMA cu Mark Zuckerberg

La data de 5 mai, Tribunalul București respinsese cererea DNA cu privire la arestarea primarului, potrivit  Hotnews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si