Criminalul în vârstă de 38 de ani se cunoștea cu victimele, locuind pentru o perioadă cu chirie chiar lângă cei doi bătrâni.

Ce spune un specialist criminolog despre criminalul din Timișoara

"În opinia mea, avem de a face cu un infractor cu un mod de operare rudimentar care opera fie la pont fie și-a făcut el rost de informații referitoare la acel cuplu de bătrâni. Ştiind că au probabil valori în locuință, el fiind cumva presat.

Avea nevoie de niște bani.

Citește și: VIDEO. A fost prins principalul suspect al dublei crime de la Timișoara

Acest om era cunoscut de cele două victime și tocmai de aceea le-a suprimat viața, pentru că dacă le-ar fi lăsat în viață acele persoane ar fi indicat anchetatorilor cine i-a tâlhărit", a spus Antonescu pentru Antena3CNN.

A fost prins principalul suspect al dublei crime de la Timișoara

Tânărul suspectat că ar fi comis dubla crimă din Timișoara a fost prins de oamenii legii, transmite presa locală.

Citește și: FOTO/VIDEO- Acesta este portretul robot al criminalului din Timișoara. Bărbatul umblă liber pe străzi, după ce a ucis doi oameni, soț și soție

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reținerea suspectului vine la două zile de la momentul în care acesta ar fi ucis cu sânge rece doi bătrâni în casa lor aflată în plin centrul orașului, lângă tribunal.

În cursul zilei de joi, părinții suspectului au fost audiați de polițiști și le-a fost percheziționată locuința.

Oamenii legii aflaseră că fiul lor a venit la ei acasă, unde s-a schimbat de haine, iar mai apoi a plecat în oraș.

Citește și: VIDEO |Criminalul din Timișoara umblă liber pe străzi. Cum arată individul care i-a ucis pe cei doi soți

Zilele trecute, polițiștii și jandarmii au făcut mai multe percheziții în cartierul Iosefin din Timișoara, unde au scotocit o pensiune și un bloc de locuințe din zona fostei fabrici de țigări.

Potrivit site-ului Opinia Timisoarei, oamenii legii aveau indicii că acolo s-ar ascunde principalul suspect în cazul uciderii celor doi bătrâni de marți seară în apartamentul lor de lângă tribunal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si