Un TIR încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat luni dimineața, pe DN 2A, în județul Constanța şi a blocat un sens de deplasare, iar traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir. Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului şi a refuzat transportul la spital.

Citește și: VIDEO-Un incident a avut loc în Satu Mare, după ce doi tineri au intrat în apele râului Someș. Un elicopter SMURD a fost solicitat în acest caz

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 2A Constanţa-Hârşova, la ieşire din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, un autotren încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat luni dimineaţa, blocând un sens de deplasare.
Astfel, traficul rutier în zonă se desfășoară alternativ, pe un fir, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 60 de minute.

Citește și: O femeie a intrat cu mașina într-un cap de pod. Aceasta era în autoturism cu fiica ei de 10 ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de intervenție şi un echipaj SMURD.

Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului şi a refuzat transportul la spital.

Trei copii și trei adulți, răniți în urma unui accident rutier în Părhăuți. Aceștia au fost transportați la spital

În urma unui accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, șase persoane, dintre care trei copii au ajuns la spital.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

Citește și: Un copil a murit după ce a căzut de pe un feribot

În urma evenimentului rutier, șase persoane, dintre care 3 copii, au ajuns la spital. Aceștia vor avea parte de investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Citește și: Alexandru și Diana, tinerii care și-au pierdut viața în teribilul accident de pe A1, conduși pe ultimul drum! Ce se întâmplă cu copiii celor doi în aceste momente e greu de imaginat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si