Un microbuz s-a răsturnat pe centura orașului Gherla. Totul s-a întâmplat după ce șoferul a adormit la volan. În urma accidentului au rezultat trei persoane rănite.

Din primele informații, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției autovehiculului, lovind un parapet, iar mai apoi s-a răsturnat în decor, pe sensul de deplasare Cluj-Napoca- Dej.

Trei persoane au fost rănite

În urma incidentului rutier, trei persoane au fost rănite, printre care o femeie în vârstă de 49 de ani, un tânăr de 19 ani și un minor de 9 ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: O mașină a căzut într-o râpă de aproximativ 20 de metri. Totul s-a întâmplat în Prahova

„Echipajele noastre au fost solicitate la un accident rutier petrecut pe centura Gherla- Bunești, unde s-a raportat un microbuz răsturnat. Din primele informații, nu există victime încarcerate, toți ocupanții reușind să iasă. La fața locului se deplasează două autospeciale de la Detașamentul Dej, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Forțele noastre au ajuns la fața locului. 5 persoane sunt evaluate până acum de către echipajele medicale, fiind conștiente și cooperante”, precizează salvatorii SMURD.

Conform  Știri de Cluj, un bărbat de aproximativ 20 de ani și un minor au fost transportați la spitalul din Gherla. Ambii prezintă excoriații și leziuni la nivelul membrelor.

O mașină a căzut într-o râpă de aproximativ 20 de metri

Accident rutier grav, petrecut luni dimineață, în jurul orei 07:20, la km 112+500 m al DN1. Totul s-a întâmplat în Prahova, la Comarnic.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 55 de ani care se afla la volanul unui autoturism și se deplasa pe DN1 din direcția Brașov către Ploiești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. A căzut într-o râpă cu o adâncime de 20 de m.

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost spulberat de o mașină de raliu în Drobeta-Turnu Severin. Care este starea lui în aceste momente?

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, în vârstă de 56 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit  observatorulph.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si