În ediția din această seară a emisiunii, difuzată la Kanal D2, la ora 19:00, Maria, una dintre aspirantele la marele titlu de “Cea mai stilata femeie din Romania” impresioneaza juriul cu un styling de excepție.

Propunand o tinută ce emană rafinament, Maria a reusit sa il impresioneze pe Maurice Munteanu, juratul lăudând-o în termeni entuziaști.

Citește și: Noul serial turcesc “Melek” are PREMIERA astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D Ce spune actrița din rolul principal, Nehir Erdogan, despre personajul pe care îl interpretează

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Maurice Munteanu, impresionat total de styling-ul Mariei, la “Bravo, ai stil!”  “Este foarte <boarding school> și foarte luxury…”

Maurice Munteanu, impresionat total de styling-ul Mariei, la “Bravo, ai stil!” “Este foarte <boarding school> și foarte luxury…”

“Este o tinuta exceptionala. Este foarte <boarding school> si foarte luxury, intr-un sens deloc est -european. Respectiv, genul de tinuta pe care nu prea o vezi in acest spatiu. Pentru ca raportarea la cee ace inseamna brand, branding, sexualitate este un pic diferita. Crede-ma ca este o tinuta extrem de sexy, chiar daca nu propui niste elemente in mod vadit sexy, extrem de rafinata, detaliul cu ochelarii visinii care se decupau dintr-un buzunar bleumarin mi se pare seducator, sarafanul, pantofii, geanta, puloverul in dungi, totul mi se pare splendid… este un mix foarte reusit…!”,  lauda Maurice Muntenau tinuta concurentei.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în “Familia Borgia”, Cesare, pus în dificultate de suveranul francez

Tanara concurenta a reușit si de aceasta data să surprindă prin alegerile ei îndrăznețe și prin abordarea distinctă în ceea ce privește modul în care se raportează la modă și la identitatea personală.

Nu ratați ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil!, difuzată la Kanal D2, la ora 19:00, pentru a vedea întreaga apariție a Mariei și pentru a fi martorii stilului ei unic și inovator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si