Laurențiu Lupchean, un șofer român de TIR, a murit subit pe o stradă din Italia. Și-a dat ultima suflare în brațele prietenului său. 

Tragedia a îngrozit oamenii din comunitatea din Mansuè, provincia Treviso.

Laurențiu Lupchean, în vârstă de 38 de ani, era șofer de camion și lucra la o firmă de transport din Pasiano. Unul dintre cei mai buni prieteni ai bărbatului a mărturisit că tovarășul lui nu suferea de nicio problemă de sănătate.

Citește și: El este Vlad, tânărul de 19 ani care a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în Someș. Trupul tânărului a fost găsit în ape abia după două zile de căutări/ Mărturiile prietenului lui

Bărbatul nu ar fi suferit de nicio problemă de sănătate

Prietenul lui Laurențiu, Silviu, a spus că amicul său nu se știa cu vreo problemă de sănătate.

„Se plângea de o indispoziție începând de vineri seara, dar credea că este doar o răceală cauzată de aerul condiționat din camion. Nu a dat importanță acestui lucru. Am petrecut împreună seara de vineri într-un local din Oderzo”, a spus prietenul său, Silviu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ziua de duminică, din nefericire, s-a dovedit a fi și ultima din viața lui Laurențiu. În aproprierea unei pizzerii, bărbatul i-a spus prietenului său că se simte din ce în ce mai rău. Acesta s-a oferit să îl ducă la spitalul din Oderzo.

„A murit în braţele mele"

Laurențiu nu mai avea părinți, iar în urmă cu 3 ani bărbatul a decis să lase în spate țara sa natală, România, și să își facă un viitor în Italia.

„Noi eram familia lui. A murit practic în brațele mele”, a spus Silviu, prietenul lui Laurențiu.

Din nefericire, Laurențiu nu a mai ajuns la spital. A leșinat înainte de a fi transportat în unitatea spitalicească. Silviu a sunat la numărul de urgență 118.

La fața locului au intervenit serviciile medicale de urgență, dar, în ciuda încercărilor de resuscitare, Laurențiu a decedat. 

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață la punctul de trecere al frontierei de la Petea. Acesta a suferit un stop cardio-respirator

Trupul neînsuflețit a fost preluat de o companie de pompe funebre și transportat la spitalul din Oderzo. Raportul medical indică moartea naturală.

„Eu nu știam de nicio problemă de sănătate a lui. Probabil mi-ar fi spus dacă avea”, a spus Silviu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si