Accesează un serviciu de închirieri auto București eficient și de calitate, oferit de profesioniștii de la Carnova. Beneficiezi de opțiuni variate și economice de închiriere auto, iar mașina ta va fi gata de drum, astfel încât să te bucuri de o călătorie confortabilă.

Ce oferă un serviciu rent a car în ton cu preferințele tale?

Atunci când ai nevoie de mașină de închiriat este important să beneficiezi de anumite avantaje, ce contribuie la crearea unei experiențe memorabile.

O firmă de închirieri auto atentă la nevoie clienților săi, îți oferă opțiuni flexibile și avantajoase de a te bucura de plăcerea condusului și de o călătorie sigură și confortabilă.

Citește și: 5 idei de afaceri pentru pasionații de mașini

Alege un partener de încredere, care îți oferă toate avantajele ce fac dintr-un serviciu de închiriere auto o experiență de calitate:

· Preluare și predare la aeroport și în diferite puncte din oraș

· Flotă auto diversificată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

· Automobile noi, sigure și confortabile

· Personal amabil și disponibil non-stop

· Asistență rutieră non-stop

· Modalități variate de închiriere Firma de închirieri auto Carnova își respectă clienții se asigură că tot procesul de închiriere auto se desfășoară cât mai eficient posibil. În acest fel, te bucuri de o experiență plăcută a condusului.

Care sunt opțiunile de închiriere și ce tip de autovehicule poți închiria?

O experiență plăcută de închiriere mașini înseamnă să poți alege ușor și repede vehiculul favorit, dintr-o gamă diversificată. Flota auto este compusă din automobile moderne, oferite de diferiți constructori auto de renume.

Beneficiezi de modele compacte, ideale pentru traficul intens din București, berline confortabile și economice, SUV-uri și limuzine luxoase pentru o notă de eleganță și confort sporit sau vehicule capabile să transporte până la 9 persoane.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Otopeni rent a car – de ce să apelezi la acest serviciu?

Toate automobilele sunt atent verificate tehnic și pot fi preluate de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni sau din orice punct din București, stabilit de comun acord cu reprezentanții companiei. Procesul de închiriere este simplu și rapid. Ai la dispoziție varianta închirierii pentru câteva zile, a închirierii pe termen lung sau varianta leasingului operațional, ideală mai ales pentru companiile care doresc să-și externalizeze cheltuielile cu flota auto.

Beneficiezi de o ofertă personalizată de închiriere și prețuri scăzute pentru perioadele mai lungi de închiriere.

Costul închirierii este unul accesibil și include asigurările RCA și CASCO, ITP-ul, schimbul de anvelope, verificările la service, taxele de drum sau plinul de carburant cu care mașina te întâmpină. Ai la dispoziție opțiuni variate de închiriere auto pentru persoane fizice și companii.

Citește și: Contract de comodat auto. Cum se face și de ce acte ai nevoie

Intră pe carnova.ro, rezervă-ți acum mașina preferată pentru următoarea ta aventură. Alege o soluție eficientă și confortabilă de transport. Carnova îți oferă flexibilitatea și libertatea de a călători în stilul tău!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si