Un grup de 10 tineri a fost surprins alergând spre o spălătorie, îmbrăcați fiind doar cu pantaloni. Tinerii alergau și țipau pe mijlocul străzii, în timp ce se îndreptau spre o spălătorie de mașini, spre mirarea localnicilor din blocurile alăturate.

S-au răcorit la spălătorie

Un grup de 10 tineri a decis noaptea trecută să meargă să se răcorească la una dintre spălătoriile de mașini din Onești.

Pregătiți de baie, la bustul gol, tinerii aleargă fericiți și dornici să facă baie la spălătorie.

Din cei 10 tineri, unul a luat poziția cameramanului, imortalizând momentul de extaz pe care îl trăiau, în timp ce altul s-a ocupat de spălarea celorlalți.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe filmarea unui locuitor din blocul alăturat spălătoriei de mașini se poate observa distracția pe cinste pe care au trăit-o băieții din cauza căldurii sufocante din ultima perioadă.

Citește și: FOTO- O hoață de jucării sexuale a fost dată în urmărire. Proprietara magazinului: „Nu o s-o las nepedepsită. Nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si