Aceasta este scena din „Mission: Impossible- Dead Reckoning” cu care Tom Cruise intră în istoria cinematografiei mondiale. Actorul a insistat să își facă singur cascadoria, fără ajutorul unor specialiști și fără niciun fel de sistem de ancorare, ci doar cu foarte multă pregătire înainte. „Este cel mai periculos lucru pe care l-am încercat vreodată” a spus starul după ce a reușit saltul spectaculos.

Citește și: El este actorul care a încasat 100 de milioane de dolari după ce a jucat în cinci filme consecutive

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Emoțiile au fost uriașe pentru echipa de filmare. În timp ce Tom Cruise efectua saltul, regizorul Christopher McQuarrie a stat cu sufletul la gură în regie, până când l-a văzut pe actor cu picioarele pe pământ.

12 iulie, premiera filmului Mission: Impossible- Dead Reckoning 

Pentru această scenă ireală, Tom Cruise s-a pregătit enorm realizând 500 de sărituri cu parașuta și 13.000 de sărituri cu motocicleta, iar saltul a fost făcut în munții Norvegiei, de pe o rampă la care s-a lucrat luni întregi.

Filmul „Mission: Impossible- Dead Reckoning” va avea premiera în cinematografe miercurea viitoare, pe 12 iulie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si