Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D: ”Astăzi vorbim despre aceste gentuțe bijuterie superbe și îi mulțumim colegei noastre Loredana Salomia care ni le-a dat. Sunt handmade și vrem să vedem cum le integrăm în ținute de partii, de vară.”

Dragoș: ”Noi am ales să le combinăm cu un deux pieces. Avem și o pereche de saboți cu o talpă volumetrică și cu detalii aurii în partea din față.

Topul din partea de sus, care se definește foarte tare prin fundița pe care o ai în zona bustului. Avem abdomenul la vedere, pentru că este vară, pentru că mergem la o petrecere, mergem să ne simțim bine. În poșetuța prețioasă puteți să vă puneți orice altceva, dar micuț și drăguț.”

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D: „A doua ținută e și mai spectaculoasă, și mai elegantă. Spune-mi puțin despre ea.”

Dragoș: „Este spectaculoasă din pricina faptului că în țesătura sa, în firul său, are pietricele.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D: „Având în vedere că gentuța pe care am folosit-o, de data asta, are perle nu e cam mult și cu ștrasuri, și cu perle. Putem să le combinăm pe toate în aceeași ținută?” 

Dragoș: „Dacă este să mă întreb mine nu este niciodată prea mult. De ce? Pentru că avem această rochie superbă, pe care o s-o combinăm foarte ușor cu această geantă din perle sidefate.

Ele au la componența sa prețiozitatea, luxul și atunci cele două n-o să dea niciodată ceva greșit. Până la urmă mergem pe aceeași idee. Este un eveniment în care trebuie să sclipiți, să arătați tot ce aveți mai buni din voi și acestea două merg foarte împreună.” 

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D: „Am ajuns și la ultima ținută care este cea mai elegantă, cea mai rafinată.” 

Dragoș: „Este cea mai prețioasă și înseamnă ceva pentru noi, pentru iubitorii de fashion pentru că este făcută în România de către celebrul designer Cătălin Botezatu.” 

Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D: „Vreau să îmi spui și despre gentuță pentru că e cumva cea mai simplă, dar cred că cea mai elegantă dintre toate cele trei pe care le am avut.” 

Dragoș: „Este prețioasă pentru că este dintr-o nonculoare, este alb transparent și cumva sclipește din toate punctele de vedere. Se asortează foarte bine cu reverele. Atenție foarte mare la ce puneți în geantă.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si