Bărbatul din județul Cluj, supărat de gălăgia pe care o face cocoșul vecinilor zilnic, a mers direct pentru a reclama pasărea zgomotoasă.

Un clujean a reclamat cocoșul vecinilor. Bărbatul susține că pasărea face prea multă gălăgie

Clujeanul a reclamat că:  „Pe strada Madách Imre, nr. 1 sau 3, în spatele curților, un cocoș sau mai mulți fac multă gălăgie în fiecare dimineață, începând cu ora 4.

Când sunt călduri mari nu se poate ține geamul deschis pentru că întreaga familie este trezită la ore improprii”, potrivit citat de stiridecluj.ro.

Citește și: Un român disperat din Spania își caută fiul bolnav, răpit de soție: ”Nu ne vei mai vedea niciodată”

Citește și: VIDEO- Anchetă la o școală din Maramureș. O profesoară ar fi numit-o pe Ligia Deca ”imbecilă” și “analfabetă”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ca și argument, bărbatul a citat un articol din Hotărârea nr 330/1998, privind creșterea animalelor pe raza municipiului Cluj-Napoca. 

Citește și: Caz penal la o școală din Capitală: Părinților li s-au cerut câte 3000 de lei pentru renovare

Bărbatul a adus ca argument un articol din Hotărârea nr 330/1998, privind creșterea animalelor pe raza municipiului Cluj-Napoca

Legea citată prevede că: Este interzisă creşterea animalelor domestice, a păsărilor de curte, precum şi acelor de rasă pentru concursuri şi expoziții, centruirea de adăposturi pentru animale, păsări şi alte amenajări (afumători, depozite pentru furaje, rampe de gunoi, grajd, etc) în perimetrul în care sunt amplasate blocuri, unități sanitare, învăţământ, cultură şi cult, alte unități publice, zone de agrement şi spaţii  verzi.

Excepţie fac animalele de companie, respectiv, câinii şi pisicile, dar nu mai mult de două capete”.

Citește și: Bărbatul din Timișoara împușcat cu un pistol airsoft a fost rănit chiar de cumnatul lui! Victima fusese amenințată în trecut: „Unde te prind, te tai și te bat”

Citește și: Un vatman din Iași a acuzat că a fost furat de un director CTP

Citește și: Dosar penal pentru un bărbat care ținea patru câini în apartament, aproape leșinați de foame și sete


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si