Motociclistul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, conducea când dintr-o dată i s-a făcut rău și a ajuns cu motorul pe trotuar și a intrat într-un panou publicitar.

Un motociclist din Timișoara a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în trafic

Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă în momentul nefericitului eveniment. Martorii de la fața locului au sunat imediat la 112 și un echipaj de la ambulanță au preluat victima inconștientă și a dus-o la spital. 

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii vătămării corporale din culpă.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic la locul de muncă. Mihai a fost găsit fără suflare într-un canal

Un biciclist a fost accidentat mortal pe o stradă din Galaţi

Un bărbat care circula pe o bicicletă pe o stradă din Galaţi a fost accidentat mortal vineri, pe o stradă. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul.

„La data de 7 iulie 2023, la ora 16.30, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul George Coşbuc, la intersecţia cu strada Stelei, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat  ”, a anunţat, vineri, IPJ Galaţi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ea este fetița de 8 ani ucisă în accidentul de la școala din Wimbledon: ”Era adorată de toată lumea”

Bărbat accidentat mortal în timp ce se deplasa cu bicicleta

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au transmis faptul că un bărbat în vârstă de 67 ani, din municipiul Galaţi, care se deplasa pe o bicicletă pe bulevardul George Coşbuc, dinspre strada Henri Coandă spre strada Basarabiei, s-ar fi încadrat pe banda 2 de mers, în apropiere de strada Stelei, cu intenţia de a-şi continua deplasarea pe aceasta.

„Când a schimbat direcţia, ar fi fost acroşat şi accidentat de un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, pe banda 2 şi care era condus de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din municipiul Galaţi.

În urma evenimentului rutier, biciclistul a fost grav rănit, şi, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului, fiind constatat decesul  ”, a mai transmis sursa citată.

Citește și: Un bărbat văduv și-a înlocuit soția cu o replică de marmură în mărime naturală- VIDEO

Poliţiştii au precizat că şoferul deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost unul negativ.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs această tragedie rutieră.

Citește și: Slatina: O femeie a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si