Cu o noapte înainte, tânărul în vârstă de 25 de ani a fost la discoteca la Târgu Lăpuş şi nimeni nu își explică ce căuta în zonă în care şi-a găsit sfârşitul, pentru că el acesta era stabilit în cealaltă parte a oraşului.

Alerta a fost dată în jurul orei 4:35, atunci când un localnic l-a găsit pe tânăr pe şosea, pe mijlocul drumului și a sunat imediat la 112.

Citește și: Val de căldură extremă! Europa se află sub cod roșu de caniculă, cu temperaturi de 44 de grade Celsius

Raul era angajat la o firmă în Satu Mare, ca muncitor în construcţii, iar acasă mergea doar în timpul weekend-urilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Raul s-a stins din viață la doar 25 de ani după ce a fost accidentat mortal, în Maramureș.  Lucra ca muncitor în construcţii şi mergea acasă doar în weekend

Totul a avut loc în această dimineață, pe drumul județean Târgu Lăpuș- Băiuț, în afara localității, a avut loc un accident rutier grav.

Fragmente din autoturism sunt răspândite pe o distanță considerabilă, iar ca rezultat al impactului, victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Accident mortal în Maramureș! Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la fața locului

Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a stins din viață după ce a fost accidentat, duminică, 9 iulie 2023, la orele dimineții, în Maramureş. Șoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul faptei.

Duminică, 9 iulie 2023, la orele dimineții, pe drumul judeţean Târgu Lăpuş – Băiuţ, la ieşirea din oraş, a avut loc un accident grav de circulaţie, care a soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Un bărbat din Galați a fost ridicat de poliție după ce s-a îmbătat criță și a început să facă scandal. Arunca la întâmplare cu sticle

Potrivit primelor informaţii, victima din Fântânele a fost surprinsă şi accidentă mortal de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la locul faptei şi nici nu a anunţat evenimentul rutier. 

În încercarea de a prinde șoferul fugar, filtre de poliție au fost instituite pe toate drumurile din zonă.

Traficul rutier în zona în care a avut loc tragedia este restricţionat pe un singur sens.

Citește și: O copilă de 15 ani a făcut accident cu mașina furată de la unchiul ei. Fata este cercetată penal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si